3D kastenconfigurator

Win tijd en verkoop meer
dankzij een kastenconfigurator

Ben je een schrijnwerker of binnenhuisarchitect? Wil je professioneler overkomen bij je klanten? Beter begrijpen wat ze willen? Sneller en nauwkeuriger offertes genereren? Ontdek de mogelijkheden van onze 3D kastenconfigurator.

<p>Win tijd en verkoop meer<br />dankzij een kastenconfigurator</p>
snel en gemakkelijk op te zetten
integratie met bestaande systemen
op maat van jouw bedrijf
meer verkoop

Geef je klanten de ultieme winkelervaring

Met een offerte of een schets kan je weinig overtuigen. Met een productconfigurator verleid je je klanten door een visuele weergave te creëren van jouw product. Plots zien ze hun stijlvolle dressing, ingerichte bureau of opbergruimtes tot leven komen.

De mogelijkheden zijn enorm. Elk detail, kleur, materiaal kan in een handomdraai gevisualiseerd worden. Doordat je klanten het product op voorhand zien zullen ze sneller overgaan tot een aankoop. What you see is what you get.

test onze demo
win tijd

Genereer foutloos en 
tot 5x sneller offertes

De wensen van de klant omzetten naar een concrete offerte is vaak een tijdrovend proces. Een verkoper kan niet altijd meteen een prijs meegeven aan klanten. Als zaakvoerder heb je ook niet altijd tijd om aan je bureau te zitten.

Daarnaast is een fout snel gemaakt. Hoe complexer je product hoe sneller dat gebeurt. Met de kastenconfigurator genereer je echter in enkele klikken een foutloze offerte.

test onze demo
<p>Genereer foutloos en <br />tot 5x sneller offertes</p>
Maatkasten logo

“Dankzij onze kastenconfigurator kunnen klanten zelf hun kasten samenstellen en besparen wij heel wat tijd. We moeten geen offertes meer opstellen, en het bestellen verloopt een stuk vlotter.”

lees de case
<p>“Dankzij onze kastenconfigurator kunnen klanten zelf hun kasten samenstellen en besparen wij heel wat tijd. We moeten geen offertes meer opstellen, en het bestellen verloopt een stuk vlotter.”</p>
<p>Gemakkelijk te implementeren.<br />Op maat van jouw bedrijf.</p>

Gemakkelijk te implementeren.
Op maat van jouw bedrijf.

Een kastenconfigurator is niet enkel voor grote bedrijven. We werken een tool uit op maat van jouw onderneming. Factoren zoals de complexiteit van het product, integratie met systemen en product range bepalen mee de prijs.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Boek een gratis demo.